Növény- és talajkondicionálók BIO AÖP

Novosil

növénykondicionáló

A Novosil virágzásban is használható növénykondicionáló!
A növényi immunrendszer és növekedés természetes stimulátora, amely hatékony a gombás fertőzések megelőzésében

GeoSynergia

talaj- és növénykondicionáló

A GeoSynergia új genergációs talaj- és növénykondicionáló készítmény. Alkalmazása pozitívan hat a növényi életfolyamatokra elsősorban a tápanyagforgalom befolyásolásán keresztül. Segíti a növény természetes védekező mechanizmusának a hatékonyságát. Növeli a növény gombabetegségekkel szembeni ellenálló képességét.

GeoStimulus

új generációs biostimuláns

A GeoStimulus innovatív, kiemelkedő mivolta abban rejlik, hogy az eltérő hatásmechanizmusú hatóanyagai egymást erősítve, szimbiózisban tudnak együttműködni és pozitív irányba befolyásolják a növény életfolyamatait.

Plan Tonic

növénykondícionáló

PlanTonic, mint növényerősítő, növénykondicionáló termék, megerősíti, fokozza és kiterjeszti a növény védekezőképességét. A PlanTonic a növények számára egy kármegelőző technológia megalapozására alkalmas, újszerű termék.

Soil Tonic

talajkondícionáló

Magyar kutatók, fejlesztő-, vegyészmérnökök több éves fejlesztőmunkája eredményeként született meg a Soil Tonic talajkondícionáló termék, amelynek hatóanyagát a piaci, ivóvíz, és egyéb környezetvédelmi igényekhez igazítva zeolit szemcsékre vittük fel.