• Kompakt meteorológiai állomás,
  • könnyen telepíthető és áttelepíthető,
  • teljesen automatikus működés,
  • A DeltaLINK-Cloud adatmegosztási szolgáltatás ingyenes használata

 

A WS-GP1 automatikus meteorológiai állomás kiváló minőségű érzékelőket tartalmaz az eső, a napsugárzás, a szélsebesség, a szélirány, a relatív páratartalom és a levegő hőmérsékletének mérésére. A rendszer a GP1 adatgyűjtővel és egy 2 m-es háromlábú póznával van ellátva.

 

Gyors telepítés

A WS-GP1 automatikusan működő meteorológiai állomás rendkívül gyorsan telepíthető.

A rendszert két nagyméretű hordozótáskában szállítjuk, melyeket a rendszer a szállítására és tárolására is használhat. A hord táskák elég könnyűek, egy személy is tudja szállítani azokat..

Megbízható és a szélsőséges időjárási körülményeknek is ellenáll

Az alacsony rendszerköltség ellenére az érzékelők megbízhatóak és alkalmasak az erős igénybevételű környezetben való használatra. A horganyzott acél állvány és a fehérre festett rozsdamentes acél keresztkar biztosítja a nagyfokú fizikai tartósságot. A rendszer minimális karbantartást igényel. A belső akkumulátor 6 hónapos működést biztosít (tipikusan).

 

Könnyű adatgyűjtés

A rögzített időjárási adatokat közvetlenül hordozható PC-vel, vagy távolról az opcionális GPRS modemmel lehet összegyűjteni. A szabványos naplózási lehetőségek mellett a WS-GP1 naplózhatja és megjelenítheti a szélrózsát, a széllökéseket, az átlagokat (beleértve a vektor átlagát) és a maximális és a minimális értékeket is. A WS-GP1 automatikus meteorológiai állomás megfelelő választás kutatási, vagy mezőgazdasági és környezetvédelmi alkalmazásokhoz, ahol gyors, megbízható és pontos időjárási adatokra van szükség.