• A talaj nedvességtartalmának meghatározása 1 m-ig,
  • két felhasználási lehetőség – telepített és hordozható,
  • a telepítő csöveket használva a szondát könnyű telepíteni és eltávolítani, 40cm és 100cm-es kivitelben.

 

Egyedülálló talajnedvesség-érzékelő rendszer, amely lehetővé teszi Önnek a talaja vízprofiljának ilyen könnyű, gyors és rugalmas ellenőrzését. Helyezzen be a telepítő csövet a talajba, majd helyezze be a PR2 profilszondát, és nyomja meg a HH2 [Olvasás] gombot az azonnali leolvasáshoz, vagy csatlakoztassa a PR2-t egy adatgyűjtőhöz (GP2, DL6 vagy DL2e), és hagyja hogy rendszer rögzítse a talaj nedvességtartalmának időbeli változásait.

A PR2 talaj nedvességérzékelője szabadalmaztatott érzékelési technológia köré épül, amely minden talajtípusnál egyedülálló szolgáltatást nyújt, a sótartalom és a hőmérséklet által minimálisan befolyásolva. A PR2 / 4 modell 4-40 cm mélységig méri a talaj nedvességét – a PR2 / 6-100 cm 6 mélységig.

 

A PR2 profil szonda két méretben áll rendelkezésre, 40 cm vagy 100 cm mélységig.

A PR2/4 négy érzékelővel rendelkezik: 10/20/30/40 cm-nél

A PR2/6 hat érzékelővel rendelkezik: 10/20/30/40/60 és 100 cm-nél

 

HH2 mérő

A HH2 egy sokoldalú leolvasó egység, amely egyszerű és kényelmes módszert nyújt, amivel megjelenítheti és tárolhatja a méréseket eredményeit a profil szondákból. A HH2 és a PR2 kombinációjával egy szonda áthelyezhető az egyik bemeneti csőből a többi csőbe, ezzel lehetővé téve, hogy több pontról, több talajnedvességre vonatkozó adatot gyűjtsön be.

 

Spirálfúró és eltávolító készlet – az optimális Bemeneticső telepítéshez

A Profil szondákat a talajba fúrt lyukakba illesztett bemeneti csöveken belül használják – a helyes telepítés létfontosságú a talaj nedvességprofilja pontos méréséhez. A telepítés célja az optimális érintkezés kialakítása a talaj és a belépő cső falai között. A talajba fúrt lyukaknak egyenesnek, sima oldalúnak és megfelelő átmérőnek kell lenniük.

A Delta-T spirálfúró készletek segítenek az optimális talajfurat kialakításában, bármilyen típusú talajban.