MIKROELEM TARTALMÚ LOMBTRÁGYÁK

GeoMicro Bór   B 13.25, Mo 0.8

GeoMicro Vas   Fe 3, B 0.95, CO 0.15 (Fe EDDHSA kelátképző)

GeoMicro Kalcium   N 13.3, CaO 18.2, MgO 2.8, Fe 0.28, B 0.14, Zn 0.028 (Fe EDDHSA, Zn EDTA)

Felhasználásuk lombtrágyaként történik.

GeoMicro Bór

1 – 4 liter / ha 250 – 300 liter vízben, szántóföldi növényeknél max 1% lehet a koncentrációja. A növénykultúrától, annak fenofázisától és tápanyag ellátottságától függően a vegetációs fázisban 1 – 3 alkalommal használható.

GeoMicro Vas  

2 – 4 liter / ha 0,1 – 0,3 % -os töménységben lehet kijuttatni. A növénykultúrától, annak fenofázisától és tápanyag ellátottságától függően a vegetációs fázisban 1 – 3 alkalommal használható.

GeoMicro Kalcium

Gyümölcsösben 5 – 10 liter/ha dózisban 1 – 2 % -os töménységben a virágzás után a betakarítást megelőző 10-14 napig 2 alkalommal javasolt a felhasználása.

Zöldség féléknél 5 liter/ha dózisban 0,5 % -os töménységben a tenyészidőszak elején 10 naponként max 3 alkalommal javasolt a felhasználása.

GeoMicro

A GeoMicro termékkör tagjai lombtrágyaként alkalmazhatók a növényeken fellépő mezo –  és mikroelem  hiánybetegségek megelőzésére és gyógyítására, ami révén biztosítható azok hatékony, harmonikus tápelem kiegészítése és a nagyobb ellenálló képesség elérése.

A GeoMicro Bór olyan korszerű műtrágya, amely oldat formában, a gyors felvételt segítő szerves komplex vegyületként tartalmaz magas koncentrációban bór tápelemet. A molibdén mikroelem kiegészítés tovább fokozza a bór hatékony beépülését a növénybe.

A GeoMicro Vas elsősorban vas mikroelem pótlására, vashiány betegség gyógyítására alkalmas lombtrágya. Összetételéből adódóan  bór és réz mikroelem pótlást is biztosít.

A GeoMicro Kalcium gyümölcs- és zöldségkultúrákban a kalciumhiány megelőzésére, kalcium ellátottság fenntartására és a termények elállóságának, jobb tárolhatóságának javítására alkalmas lombtrágya készítmény.

Magnézium, vas, bór és cink tápelem kiegészítésével harmonikus mezo- és mikroelem utánpótlást biztosítunk. Különösen ajánlott az alma lenticilliumos foltosságának megelőzésére.